Bunnsmøring2016-10-21T22:25:27+00:00

Bunnsmøring

Riktig bunnsmøring og en ren bunn er enormt viktig for å få en bedre drivstofføkonomi og mindre miljøskadelige utslipp. Veien til den perfekte bunnen må gjøres på en profesjonell måte slik at primer og bunnstoff får maksimalt feste.

Hensikten med riktig bunnsmøring er å:

  • Forhindre eller begrense vekst av alger og dyr
  • Redusere friksjonen for å oppnå ønsket fart
  • Senke drivstofforbruk ved å redusere vannmotstanden
  • Unngå skade på malingsystemet og beskytte skroget
  • Et rent skrog gjennom hele sesongen reduserer forbruket av drivstoff og dermed skadelige CO2-utslipp.

Vær obs for osmose

Osmose er et kjent problem for glassfiber båter, og er vanligvis ikke alvorlig uten at skroget er fult av blemmer. Små, lokale blemmer kan ofte bli behandlet ved at vi fjerner all bunnstoff og primer og borer hull i disse blemmene og lar de tørke 100%.

Større områder med blemmer, eller store hevelser i gel-coaten er en mer alvorlig sak og vil kreve nøye inspeksjon før tiltak iverksettes.

Det er viktig å velge riktig bunnstoff for din båt. Ønsker du å få båten din behandlet med kvalitets bunnsmøring av fagfolk, ta kontakt med AB service AS

Vi tar i mot kunder fra alle kanter av landet, men primærområdet vårt er hordaland fylke i følgende kommuner:

Askøy, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fedje, Fitjar, Fjell, Fusa, Granvin, Jondal, Kvam, Kvinnherad, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Odda, Os, Osterøy, Radøy, Samnanger, Stord, Sund, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Voss og Øygarden.

Ta kontakt med oss på e-post: post@abserviceas.no eller telefon 93421201 vedrørende bunnsmøring av båt.

Hvorfor AB Service AS ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk, har selskapet  i dag 4 ansatte hvor alle er utdannet med fagbrev som komposittbåtbygger.
AB Service tilbyr takseringstjenester til det private fritidsbåt-markedet, forsikringsselskapene og offentlige myndigheter.
Dette gjelder i hovedsak forsikringstakst og skadevurdering.
Vi bistår ved haveri og i andre nødssituasjoner. Ring Tlf: + 47 93421201

Kontakt oss

AB Service AS
Torsvikvegen 40
5217 Hagavik
Tlf: + 47 93421201

Båtservice 

I  vårt båtverksted på Hagavik (50 min. med bil fra Bergen Sentrum) tilbyr vi alt innen båtservice og vedlikehold. Vi har kran som løfter båter opptil 10 tonn.

Motorservice

Salt, fuktighet og hard belastning: Maritime motorer lever et tøft liv. Derfor er en professjonell motorservice og regelmessig vedlikehold av båtmotor ekstra viktig.

Bunnsmøring

Veien til den perfekte bunnen må gjøres på en profesjonell måte slik at primer og bunnstoff får maksimalt feste. Manglende bunnsmøring kan resultere i en bunn som på bildet.

Rubbing og polering

Når en ny båt kommer ut av støpeformen, har den et vokslag som gjør at man nødvendigvis ikke behøver å tenke på rubbing og polering den første sesongen. Men sesong nummer to er det på høy tid.

TIMEBESTILLING

Ta kontakt for timebetilling. Ved nødstilfelle ring Tlf: + 47 93421201

Vi har lang erfaring mot privat og forsikringsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til Båtreparasjoner , båtservice og montering.
TIMEBESTILLING