Rubbing og polering2016-10-20T02:00:58+00:00

Rubbing og polering

Når en ny båt kommer ut av støpeformen, har den et vokslag som gjør at man nødvendigvis ikke behøver å tenke på rubbing og polering den første sesongen. Men sesong nummer to er det på høy tid. UV-stråler fra sola, varme og salt er gelcoatens verste fiende. Når vokslaget slites bort, eksponeres materialet for salt og sol med oksidering som resultat over tid. En blank og fin båt handler ikke bare om estetikk, men om å ta vare på verdier. En blank båt er dessuten mye enklere å vedlikeholde gjennom sesongen. Gjøres det en grundig jobb med rubbing og polering hvert år, også fra første sesong, unngår man fremtidige skippertak for å hente frem glansen i oksidert og falmet gelcoat.

Vi tar i mot kunder fra alle kanter av landet, men primærområdet vårt er hordaland fylke i følgende kommuner:

Askøy, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fedje, Fitjar, Fjell, Fusa, Granvin, Jondal, Kvam, Kvinnherad, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Odda, Os, Osterøy, Radøy, Samnanger, Stord, Sund, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Voss og Øygarden.

Ta kontakt med oss på e-post: post@abserviceas.no eller telefon 93421201 vedrørende rubbing og polering av båt.

Hvorfor AB Service AS ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk, har selskapet  i dag 4 ansatte hvor alle er utdannet med fagbrev som komposittbåtbygger.
AB Service tilbyr takseringstjenester til det private fritidsbåt-markedet, forsikringsselskapene og offentlige myndigheter.
Dette gjelder i hovedsak forsikringstakst og skadevurdering.
Vi bistår ved haveri og i andre nødssituasjoner. Ring Tlf: + 47 93421201

Kontakt oss

AB Service AS
Torsvikvegen 40
5217 Hagavik
Tlf: + 47 93421201

Båtservice 

I  vårt båtverksted på Hagavik (50 min. med bil fra Bergen Sentrum) tilbyr vi alt innen båtservice og vedlikehold. Vi har kran som løfter båter opptil 10 tonn.

Motorservice

Salt, fuktighet og hard belastning: Maritime motorer lever et tøft liv. Derfor er en professjonell motorservice og regelmessig vedlikehold av båtmotor ekstra viktig.

Bunnsmøring

Veien til den perfekte bunnen må gjøres på en profesjonell måte slik at primer og bunnstoff får maksimalt feste. Manglende bunnsmøring kan resultere i en bunn som på bildet.

Rubbing og polering

Når en ny båt kommer ut av støpeformen, har den et vokslag som gjør at man nødvendigvis ikke behøver å tenke på rubbing og polering den første sesongen. Men sesong nummer to er det på høy tid.

TIMEBESTILLING

Ta kontakt for timebetilling. Ved nødstilfelle ring Tlf: + 47 93421201

Vi har lang erfaring mot privat og forsikringsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til Båtreparasjoner , båtservice og montering.
TIMEBESTILLING