Båtverksted2016-10-20T02:39:25+00:00

Båtverksted

AB Service AS er et autorisert båtverksted som utfører alt innen båtreparasjoner.

AB Service AS er et autorisert båtverksted med profesjonelle fagfolk som utfører de fleste båtreparasjoner. Vi reparerer og vedlikeholder båter og fartøy av alle typer og størrelser, alt fra store hull og flerrer i skrog fra grunnstøting, til mindre kosmetiske plast-reparasjoner, glassfiberskader og gelcoatskader. Vi tar oss også av montering av baugthrustere, vinsjer og annet utstyr. Vi utfører lakkering av båt samt alle typer vedlikehold og service.

AB Service AS er båtveksted med følgende fasiliteter:

Oppvarmede lokaler som kan tempereres etter hvilke skader vi jobber med.
Egne flytebrygger
10 tonns kran
Gode parkeringsmuligheter

Vårt båtverksted tar i mot kunder fra alle kommuner, men primærområdet vårt er Hordaland fylke i følgende kommuner:

Askøy, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fedje, Fitjar, Fjell, Fusa, Granvin, Jondal, Kvam, Kvinnherad, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Odda, Os, Osterøy, Radøy, Samnanger, Stord, Sund, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Voss og Øygarden.

Ta kontakt med oss på e-post: post@abserviceas.no eller telefon 93421201 ved behov for autorisert båtverksted med profesjonelle fagfolk.

Hvorfor AB Service AS ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk, har selskapet  i dag 4 ansatte hvor alle er utdannet med fagbrev som komposittbåtbygger.
AB Service tilbyr takseringstjenester til det private fritidsbåt-markedet, forsikringsselskapene og offentlige myndigheter.
Dette gjelder i hovedsak forsikringstakst og skadevurdering.
Vi bistår ved haveri og i andre nødssituasjoner. Ring Tlf: + 47 93421201

Kontakt oss

AB Service AS
Torsvikvegen 40
5217 Hagavik
Tlf: + 47 93421201
Design

Båtservice

AB Service AS tilbyr  motorservice, bunnsmøring, Rubbing og polering. Les mer om våre servicer ved å klikke på bildet.

Sliders

Båtreparasjoner

Vi reparerer i hovedsak skrogskader, celcoat skader, propellskader mm. Les mer om hva vi reparerer ved å klikke på bildet.

Options

Montering

Vi monterer baupropeller, varmeanlegg, skroggjennomføring og diverse andre komponenter. Les mer om hva vi monterer ved å Klikk på bildet.

Design

Forsikringsskade

Når uhellet først har inntruffet, er det en del ting som er viktig å få med seg i forhold til forsikringsskade på fartøy. Les mer ved å klikk på bildet.

TIMEBESTILLING

Ta kontakt for timebetilling. Ved nødstilfelle ring Tlf: + 47 93421201

Vi har lang erfaring mot privat og forsikringsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til Båtreparasjoner , båtservice og montering.
TIMEBESTILLING