Diverse komponenter2016-10-20T02:33:29+00:00

Diverse komponenter

AB Service AS er et autorisert båtverksted med professjonelle fagfolk som utfører montering av komponenter

Vi monterer  bl.a.:

Arbeidslys
Søkelys
Fenderlister
Badestiger
Pullert
Rader
Ankervinsj
Annet tilbehør til båt

Vi tar i mot kunder fra alle kanter av landet, men primærområdet vårt er Hordaland fylke i følgende kommuner:

Askøy, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fedje, Fitjar, Fjell, Fusa, Granvin, Jondal, Kvam, Kvinnherad, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Odda, Os, Osterøy, Radøy, Samnanger, Stord, Sund, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Voss og Øygarden.

Ta kontakt med oss på e-post: post@abserviceas.no eller telefon 93421201 vedrørende montering av komponenter.

Hvorfor AB Service AS ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk, har selskapet  i dag 4 ansatte hvor alle er utdannet med fagbrev som komposittbåtbygger.
AB Service tilbyr takseringstjenester til det private fritidsbåt-markedet, forsikringsselskapene og offentlige myndigheter.
Dette gjelder i hovedsak forsikringstakst og skadevurdering.
Vi bistår ved haveri og i andre nødssituasjoner. Ring Tlf: + 47 93421201

Kontakt oss

AB Service AS
Torsvikvegen 40
5217 Hagavik
Tlf: + 47 93421201

Baupropell

Det ikke alltid vindstille. Skal du inn på en vanskelig plass med strøm i tillegg til at du er på et ukjent sted, kan det være greit å ha en baupropell for optimal kontroll. Baupropellen gjør det enklere å manøvrere båten.

Varmeanlegg

Når det går mot vinter, setter den kjølige årstiden en demper på båtlivet. Men trenger det å være slik? AB Service AS monterer varmeanlegg i båten din slik at du kan få forlenget båtsesongen.

Skroggjennomføring

En skroggjennomføring representerer et kritisk punkt på ethvert skrog. Svikter en skroggjennomføring, ser sjøvannet raskt sitt snitt til å flomme inn. Dette er ikke uvanlig og det er viktig å oppdage svakhet i skroggjennomføring før det går for lang tid.

montering

Montering

Vi monterer baupropeller, varmeanlegg, skroggjennomføring og diverse andre komponenter. Les mer om hva vi monterer ved å Klikk på bildet.

TIMEBESTILLING

Ta kontakt for timebetilling. Ved nødstilfelle ring Tlf: + 47 93421201

Vi har lang erfaring mot privat og forsikringsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til Båtreparasjoner , båtservice og montering.
TIMEBESTILLING