Varmeanlegg2016-10-20T02:28:13+00:00

Varmeanlegg

Når det går mot vinter, setter den kjølige årstiden en demper på båtlivet. Men trenger det å være slik? AB Service AS monterer varmeanlegg i båten din slik at du kan få forlenget båtsesongen.

Kan alle båter få installert varmeanlegg?

Før i tiden var varme i båt vanskelig. Ikke minst fordi aggregatene krevde svært mye strøm, og med mange båters begrenset kapasitet både med hensyn til lading og batterikapasitet, var ikke de spesielt godt egnet. En mulighet var propan, men installasjonen var komplisert. Løsningen kom når parafinbrennere ble introdusert på markedet. Fortsatt krever imidlertid brennerne mye strøm i oppstartsfasen, men den er relativt begranset, og med moderne termostater senkes turtallet på viftene når den ønsket temperaturen er nådd.

Ønsker du å få installert varmeanlegg eller har spørsmål i forhold til montering av varmeanlegg i båten din, kan du kontakte AB Service AS

Vi tar i mot kunder fra alle kanter av landet, men primærområdet vårt er hordaland fylke i følgende kommuner:

Askøy, Austevoll, Austrheim, Bergen, Bømlo, Eidfjord, Etne, Fedje, Fitjar, Fjell, Fusa, Granvin, Jondal, Kvam, Kvinnherad, Lindås, Masfjorden, Meland, Modalen, Odda, Os, Osterøy, Radøy, Samnanger, Stord, Sund, Sveio, Tysnes, Ullensvang, Ulvik, Voss og Øygarden.

Ta kontakt med oss på e-post: post@abserviceas.no eller telefon 93421201 vedrørende montering av varmeanlegg i båt.

Hvorfor AB Service AS ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk, har selskapet  i dag 4 ansatte hvor alle er utdannet med fagbrev som komposittbåtbygger.
AB Service tilbyr takseringstjenester til det private fritidsbåt-markedet, forsikringsselskapene og offentlige myndigheter.
Dette gjelder i hovedsak forsikringstakst og skadevurdering.
Vi bistår ved haveri og i andre nødssituasjoner. Ring Tlf: + 47 93421201

Kontakt oss

AB Service AS
Torsvikvegen 40
5217 Hagavik
Tlf: + 47 93421201

Baupropell

Det ikke alltid vindstille. Skal du inn på en vanskelig plass med strøm i tillegg til at du er på et ukjent sted, kan det være greit å ha en baupropell for optimal kontroll. Baupropellen gjør det enklere å manøvrere båten.

montering

Montering

Vi monterer baupropeller, varmeanlegg, skroggjennomføring og diverse andre komponenter. Les mer om hva vi monterer ved å Klikk på bildet.

Skroggjennomføring

En skroggjennomføring representerer et kritisk punkt på ethvert skrog. Svikter en skroggjennomføring, ser sjøvannet raskt sitt snitt til å flomme inn. Dette er ikke uvanlig og det er viktig å oppdage svakhet i skroggjennomføring før det går for lang tid.

Diverse komponenter

Når en ny båt kommer ut av støpeformen, har den et vokslag som gjør at man nødvendigvis ikke behøver å tenke på rubbing og polering den første sesongen. Men sesong nummer to er det på høy tid.

TIMEBESTILLING

Ta kontakt for timebetilling. Ved nødstilfelle ring Tlf: + 47 93421201

Vi har lang erfaring mot privat og forsikringsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til Båtreparasjoner , båtservice og montering.
TIMEBESTILLING