Om oss2016-10-20T02:45:37+00:00

Om oss

AB Service AS ble etablert av Atle Berge i 1996. Først som et enkeltmannsforetak, deretter som et AS fra 2006. Selskapet består i dag av 4 ansatte, hvor alle er utdannet med fagbrev som komposittbåtbygger.

Berge har vært i bransjen siden 1984.

En komposittbåtbygger produserer, vedlikeholder og reparerer båter av materialer som glasfiber og plast. Håndverket ble godkjent som eget fag i 2008,

Da våre ansatte tok fagprøven som komposittbåtbyggere i 2016 var de henholdsvis nr 3, 4, 5 og 6 i Hordaland som har tatt fagprøven som komposittbåtbygger. Du kan lese reportasjen fra os & fusaposten her (http://www.osogfusa.no/fagprovemaraton-i-askvik )

I dag tilbyr AB Service alt innen båtreparasjoner, så ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du skulle ha noen spørsmål rundt reparasjon av båten din. Vi utfører også service og montering.

AB Service AS benyttes også av de fleste forsikringsselskapene i landet. Vi kan taksere og reparere forsikringsskader.

Hvorfor AB Service AS ?

Foruten å ha gode priser og utføre kvalitets håndtverk, har selskapet  i dag 4 ansatte hvor alle er utdannet med fagbrev som komposittbåtbygger.
AB Service tilbyr takseringstjenester til det private fritidsbåt-markedet, forsikringsselskapene og offentlige myndigheter.
Dette gjelder i hovedsak forsikringstakst og skadevurdering.
Vi bistår ved haveri og i andre nødssituasjoner. Ring Tlf: + 47 93421201

Kontakt oss

AB Service AS
Torsvikvegen 40
5217 Hagavik
Tlf: + 47 93421201
Design

Båtservice

AB Service AS tilbyr  motorservice, bunnsmøring, Rubbing og polering. Les mer om våre servicer ved å klikke på bildet.

Sliders

Båtreparasjoner

Vi reparerer i hovedsak skrogskader, celcoat skader, propellskader mm. Les mer om hva vi reparerer ved å klikke på bildet.

Options

Montering

Vi monterer baupropeller, varmeanlegg, skroggjennomføring og diverse andre komponenter. Les mer om hva vi monterer ved å Klikk på bildet.

Design

Forsikringsskade

Når uhellet først har inntruffet, er det en del ting som er viktig å få med seg i forhold til forsikringsskade på fartøy. Les mer ved å klikk på bildet.

TIMEBESTILLING

Ta kontakt for timebetilling. Ved nødstilfelle ring Tlf: + 47 93421201

Vi har lang erfaring mot privat og forsikringsmarkedet og kan tilby et bredt sortiment av tjenester knyttet til Båtreparasjoner , båtservice og montering.
TIMEBESTILLING